Ieder zijn verhaal

IEDER ZIJN VERHAAL

Hier kan je je verhaal kwijt,
dat je graag met anderen wil delen.

mijn verhaal

Er is een plaats voor ons waar je kunt zijn wie je bent.Ik ga je ermee helpen dat te doen.
Zodat je kan leven zoals je wil,en je niet láát leven,wat de meeste mensen doen.

Ik heb dit bedrijf opgezet om ook jou te laten voelen dat je er niet alleen voor staat.
Ik wil je helpen met je weg naar jezelf,want het belangrijkste van alles is dat je jezelf bent en je,je niet overal moet verstoppen.Nee,waar je kan zijn wie je bent; dat kan je bij mij.
Je kunt jezelf zijn,praten over je gevoelens of je voorkeur.Niet bekritiseert worden om wat je bent,wie je bent.Ieder mens is uniek,heeft zijn kwaliteiten en is bijzonder.
Huidskleur maakt niets uit,we zijn allemaal mensen die met elkaar moeten leven hier op aarde en als wat meer mensen anders dachten over hoe te leven en wat meer liefde
gaven aan zij die dit nodig hebben,dan zou de wereld er anders uitzien.
Nu draait het om macht en geld.Door al die druk die mensen hebben in hun leven is hun leven niet niet meer zo fijn.
We moeten doen wat anderen willen en niet wat we zelf willen. Er wordt je van alles opgelegd.
Maar als je meemaakt wat ik heb meegemaakt,maakt het niet meer uit.Ik kan dit gelukkig nog na vertellen.
Ik dank god op mijn knieën,dat ik dit zo heb mogen beleven,want het heeft me wakker geschud.
Ik moet het ook rustiger aan doen.Voor alles is een tijd,ook dit bedrijf om jullie te helpen.

Ik weet dat er veel vraag is naar die hulp,die ga ik geven aan mensen die dat nodig hebben

Ik zal je helpen waar ik kan om weer een stuk rust in je leven te krijgen, want er móét niks.
Je kunt je leven leiden zoals je zelf wilt en je hoeft je niet te laten leven.
Laat de mensen die anders zijn in hun waarde en laat hun ook zo leven. Veroordeel niet
meteen, want ook mensen als ik zijn uniek en hebben kwaliteiten zo als de “normale”
doorsnee burger. Maar wat is normaal? Of je nu homoseksueel bent of lesbisch of een
transgender, het zijn ook mensen die recht heb op hún leven.
Ze zijn niet ziek of anders als iedereen hier op aarde en we moeten met elkaar leven. Laat ons ook in onze waarde en oordeel niet meteen.
Leer ze kennen en wie weet heb wel een vriend of vriendin voor het leven, want ook die mensen hebben dit nodig. Die arm om je heen als je verdriet hebt of iemand van je heen is gegaan. Dat stuk troost heb je nodig om verder te gaan.

Doordat iemand niet kan zijn wie hij of zij is zoekt iemand naar een uitweg, naar wat anders, drugs of nog veel erger zelfmoord. Ik ben overtuigd dat, als we eens meer naar anderen luisteren we wisten wat er aan de hand was met die persoon, die zo ver was dat hij zijn leven beëindigde omdat er niemand naar luisterde en hij niet kon zijn wie hij of zij was.
Ja dan vraag men zich af: “Hoe kan dat nou, hij had alles. Geld, een mooie baan, alles wat zijn hart begeerde. Néé, hij had níét alles; hij kon zichzelf niet zijn, want hij moest zo zijn als word opgelegd door de maatschappij waarin wij in leven.
Daarom maakte hij of zij een einde aan het leven.
Als je gelukkig bent heb je het niet nodig om zoiets te doen.
De meesten weten niet hoe vertel ik tegen mijn ouders “mam en pap ik ben anders dan jullie denken”.
Gelukkig zijn er tegenwoordig toch wel veel ouders die het accepteren maar nog niet genoeg. Ja, het is ook heel raar; je hebt een zoon en die zegt dan dat hij een meisje is. Zo heb ik dat ervaren toen ik dit tegen mijn moeder zei.
Ik dacht: zij kan hier niet mee omgaan, maar ik had het fout. Ze zei: “Als jij daar gelukkig mee bent, moet je dat doen en zo leven.
Ik weet heel goed dat het niet makkelijk is, want mensen veroordelen heel gauw. Ze kennen je niet, maar hebben hun oordeel klaar voordat ze eigenlijk weten wie je bent.
Ik wil laten zien dat je leven moet zoals je bent. Niet achter gesloten deuren. Nee, we zijn niet ziek of gek. We zijn mensen die ook recht hebben op een goed leven en als iedereen dat eens zou toegeven, dan was het leven ook anders hier en hadden we minder stress.
Hierdoor veroorzaak je de blokkades in je lichaam en je kan niet meer functioneren zoals het moet. Dan ga je je anders gedragen dan je werkelijk bent en hierdoor breng je je lichaam in gevaar. Er onstaan blokkades in je lichaam en je lichaamsenergie kan niet meer stromen, waardoor ziektes ontstaan.
Je lichaam geeft dat vaak aan. Als we er meer naar luisterden waren er minder zieken maar ook minder mensen die een einde maakten aan hun leven.

Door je anders voor te doen dan je bent en niet zo te kunnen leven als je bent, maak je blokkades aan en blokkeer je de levensenergie in je lichaam.
Soms kunnen die oplossen door gesprekken om het anders te gaan doen en te luisteren naar je innerlijke leiding.
Maar als dat niet meer helpt? Ja, dan is er nog een liefdes-healing die ik je kan geven, waarmee ik je blokkades weg haal en je levensenergie weer gaat stromen, zodat je weer kan leven zoals je wilt en zoals je bent.
Dit is wat ik moet doen om die mensen te bereiken die dit nodig hebben in hun leven.
Daarom ben ik “white butterfly” begonnen, zodat de mensen weer zichzelf kunnen zijn en het niet uitmaak wie je bent.
Jij hebt die liefde ook nodig, net als ik. Je verlangt ook naar die arm om je heen en iemand die zegt ik hou van jou, want dat is wat wij allemaal nodig hebben. Niemand wil alleen zijn of zijn geliefde missen.
Ik hoop dat het beter wordt in onze wereld en dat ik hierbij een steen heb gelegd voor onze nakomelingen. Dat die dan in liefde en goede gezondheid mogen leven. Niet zo als nu, in haat en nijd, want er is maar één ding belangrijk: je gezondheid. Niet dat vele geld, het is wel gemakkelijk maar je kan er geen leven mee afkopen.
Gezond zijn is je grootste schat; kijk maar eens om heen naar die mensen die ziek zijn, niet eens weten wie ze zijn of zich niks meer herinneren van wie of wat ze zijn. Wat maakt het dan uit of je veel geld hebt? Niks, en ik hoop dat ik met dit bedrijf een stuk liefde kan geven aan mensen die dat echt nodig hebben om weer te kunnen worden wie ze zijn en weer gelukkig mogen zijn in hun leven.
Ieder mens heeft recht op een gezond en goed leven en dit is door deze engel geven.
Denk hier maar eens over na, dan kom je tot de ontdekking dat Gina gelijk heeft met wat ze hier schrijft.

Gina.white.angel

verhaal van een cliënt
Mijn healing
Ik, een man van net 49 jaar jong, ben al een aantal jaar een goede vriend van Gina.

Ik heb haar als Peter leren kennen, maar vreemd genoeg heb ik er helemaal geen moeite mee gehad haar als vrouw te zien en Gina te gaan noemen. Natuurlijk vergiste ik mij in het begin wel eens, maar dan realiseerde ik mij direct dat ik iets verkeerds zei en corrigeerde dat direct.

In die tijd had Gina inmiddels een man leren kennen, John heette hij, waarmee ze intens gelukkig was. Helaas is deze relatie maar van korte duur geweest omdat John (in de armen van Gina) overleed. (Hoe dubbel moet het voelen je geliefde mee te mogen helpen over te gaan naar een beter zijn terwijl je hem nog zo graag zo lang bij je had willen houden.) Ook ik heb John nog mogen leren kennen als een innemende en hartelijke man, die zeer hulpvaardig was maar ook dwars door je heen kon kijken. Hij had soms maar één blik nodig om iemand te doorgronden.

Enkele maanden nadat Peter was veranderd in Gina raakte ik zelf in heel zwaar weer. Ik raakte mijzelf steeds meer kwijt en begon steeds meer te twijfelen of ik wel diegene was die ik meende te zijn en Gina zag dat ook. Zij heeft mij een healing voorgesteld en ik wilde dat wel, al stond ik er alleen maar voor open vanuit de gedachte baad het niet dan schaad het niet. Van deze eerste healing heb ik naar mijn gevoel op dat moment weinig profijt gehad; anders gezegd: het leek niet aan te slaan. Wel vond ik het heerlijk even in een rustig omgeving te zijn, waar alle aandacht voor míj was en voelde ik de warmte van Gina’s handen die boven mijn lichaam zweefde. Dit was een goed en rustgevend gevoel.

Niet veel later kreeg ik een vreselijke klap te verwerken: een heel hechte relatie was na zeven en een half jaar ineens voorbij. Hier had ik het heel moeilijk mee en wist me ten opzichte van mijn (ex)vriendin, haar zoon en de rest van de wereld geen houding meer te geven; vroeg me eigenlijk alleen maar af hoe ik deze breuk moest lijmen en wat ik toch allemaal verkeerd gedaan had dat ik deze straf verdiende.

Gevolg was dat mijn contact met Gina nog intenser werd. Hierin heeft misschien nog meegespeeld dat Gina kort daarvoor haar grote liefde John verloren had en ik haar daarin zoveel mogelijk bij wilde staan.

Voor alle duidelijkheid: wij waren en zijn erg goede vrienden, niet meer maar zeker ook niet minder.

Na een korte tijd “bij elkaar uit te hebben kunnen huilen” bood Gina aan voor mij kaarten te leggen. Dit was voor mij niets vreemds want ze had dat al eens eerder voor mij gedaan. Ik stond hier weliswaar voor open, maar ben altijd sceptisch geweest ten opzichte van alles wat niet te bewijzen valt.

Wat er nu precies uit die kaarten of uit later gelegde kaarten naar voren kwam weet ik niet meer precies, maar in elk geval kwam één ding bijna altijd terug: GEDULD.

Ik ben iemand die heel goed geduldig kan zijn, maar zoals je wellicht begrijpt zijn er van die dingen die je zo zeer aan het hart gaan dat je ze direct opgelost wilt zien en in deze kon ik dus erg moeilijk geduldig zijn en werd dus telkens geconfronteerd met JE MOET GEDULD HEBBEN en vaker kwam ook naar voren DEZE SITUATIE IS AL OPGELOST EN ZAL MET DE TIJD DUIDELIJK WORDEN. In mijn achterhoofd bleef dan een stemmetje roepen dat ik heel geduldig wilde zijn, maar niet wilde verliezen wat nog te redden was en ik dus geen tijd hád. Ook werd mij verteld dat ik noch mijn vriendin “schuldig” waren aan iets, maar werd het belang van beide tot rust en tot onszelf komen benadrukt.

Gina zag mij dus steeds verder afglijden naar een niveau van ongeduldige berusting. Ze had me ook al gezegd dat ze me als de tijd rijp was en ze dat van de engelen mocht weer een healing zou geven.

Gina leerde mij ook mediteren (daarin kan ik soms wat rust vinden, maar op andere moment lukt dat helemaal niet) en dat ik de engelen alles mag vragen en zeggen. Ik kan nu al mijn gevoelens en gedachten ergens kwijt en heb echt het gevoel dat ik gehoord en geholpen wordt.

Inmiddels heb ik ongeveer vijf healings gehad en merk er nog steeds niets van, of toch wel?…..

Voor mijn gevoel kan ik nog steeds niet echt doordringen tot mijn diepste zijn en mijn gevoelens goed begrijpen en daar moet dus nog hard aan gewerkt worden, maar…..

– Ik kan mij tijdens een healing wel steeds beter ontspannen en mijn altijd maar malende gedachten enigszins

los laten.

– Ik lijk meer zelfvertrouwen te hebben en niet meer met veel onrust aan iets nieuws te beginnen of een

voorstel bij voorbaad af te wijzen omdat ik denk het niet te kunnen.

– Ik heb inmiddels al van verschillende mensen te horen gekregen dat ik ben veranderd; opener,

zelfverzekerder en meer standvast dan in het verleden.

– het lijkt erop dat ik nu al anderen kan helpen vanuit eigen ervaringen en gedachten die niet van mij lijken te

zijn.

Wat in elk geval is veranderd:

Ik ben zeker meer open; ik schaam mij niet meer bepaalde dingen toe te geven die op het moment nog steeds niet goed gaan in mijn leven. Ik durf daar open over te praten tegen de mensen die mij daarbij kunnen en willen helpen en ben steeds meer overtuigd dat mensen maar moeten denken wat ze willen. Wie mij niet kan of wil begrijpen en er ook niet voor open staat dat te proberen is het niet waard een deel van mijn leven te zijn. Ik zal die mensen niet de deur wijzen, maar zal ze zeker ook niet aanmoedigen nog langer met mij om te gaan omdat dit verspilde energie is die ik veel beter kan geven aan hen die er wel voor mij (willen) zijn.

Ik heb met de hulp van de engelen(?) geleerd hoe ik om kan gaan met mij (ex)vriendin en haar zoon zonder mijzelf te verliezen en me toch niet aan haar op te dringen of claimend over te komen. Ik wil nog steeds het liefst dat wij weer samen zijn, maar vind het niet belangrijk genoeg om daarvoor een goede vriendschap die we nu in elk geval wel nog hebben op het spel te zetten.

Hoe dit verhaal verder gaat? Dat laat ik aan mijn ontwikkeling, de ontwikkeling van de mensen die belangrijk voor mij zijn en aan de engelen over.

Het leven is Lang niet altijd makkelijk maar ik weet nu: IK KOM ER WEL! En jij?…….

Pierre

suzette

ik ben ook transgender in transitnon ,in UZ gent . ik ben 64 jaar jong en word
vrouw , wat je beschreef heb ik aan mijn leven laten denken. ook ik heb wel
jaar verloochen en voor niks bang om het te vertellen wie ik was
over en jaar word ik vrouw op 65 jaar leven tijd .voor buiten wereld
moeilijk te accepteer voor mijn familie ook
vrouw weg en kinderen willen dit ook niet begrijpen, maar ik ben wie ik ben

en ik leef dat ook 24uur per dag 7 dagen in de week ik ben Suzette. en zo gelukkig nu
hoop dat voor jou ook zo is Gina
ik heb je adres van Susan in Zeeland.
ik ben Française bises .Suzette

susette weet wat belangrijkste is dat gelukkig bent en kan zijn wie bent,,

Bericht inhoud:
Mijn verhaal…
Ik heb Gina als Peter leren kennen. Wij hebben   samen op Maastricht Aachen Airport gewerkt.  En ik heb steeds met heel veel plezier samen gewerkt met Gina.
Het viel me vaker wel op dat zij steeds leuke tassen droeg. Soms dacht ik ook wel eens dat is wel een damestas, maar ja wat dan nog als Peter de tas mooi vindt.
Als collega was Gina altijd heel warm en kon zich steeds heel goed in anderen inleven. Ze straalde altijd een bepaalde warmte uit.
Ik kan me herinneren dat Gina op een gegeven moment steeds vaker met gelakte nagels naar het werk kwam. Als ik dan wel eens vroeg waarom kreeg ik als antwoord dat ze naar een travestietenfeest was geweest. Ik dacht dan ok waarom ook niet.
Vaak zag ik dat  veel verdriet in haar ogen. Dan was ze ook heel stil, als ik dan vroeg wat er aan de hand was zei ze vaak: “laat mij maar even”. Dat deed ik dan ook.    Gina liet wel eens foto’s zien waar ze als vrouw op stond, ik vond haar altijd een mooie vrouw, het was eigenlijk helemaal niet vreemd  om  Peter als vrouw te zien.
Begin van dit jaar ben ik bij Gina op bezoek geweest, toe de deur open ging, werd ik op zo’n warme en hartelijke manier welkom geheten dat wanneer ik er nu aan terugdenk, er weer kippenvel van krijg, zo mooi was dat.
We hebben de hele dag heel fijn  gepraat, ook heb je de kaarten voor mij gelezen….
Door jou heb ik geleerd meer van me te houden gewoon omdat ik het waard ben !!!!!!
Gina door jou heb ik wel geleerd een ieder in zijn waarde te laten. Dat moesten echt veel meer mensen doen.
Gina bedankt en tot gauw.
Heel veel liefs,
Heleen